tirsdag den 2. juni 2015

At lave mad til 2.100 mennesker / Kronborgstafetten hylede historien og de gode løbeben / Ryberg undrer sig over at SSPK ikke deltager i Blå Mandag

 
 
nyhedsbrev-header-2
 
 
 
 

At lave mad til 2.100 mennesker

Af Niels Berg HELSINGØR: Otte mand stod bag tilberedningen af menuen til 2.100 mennesker i af værftshallerne efter Kronborgstafetten i aftes.Spisehusets køkkenchef Flemming Fuhrmann og hans syv mand høje stab havde brugt fire dage på at forberede og tilberede menuen til de mange gæster.De havde skåret et kvart ton nye danske kartofler, udskåret et halvt…
 
 

Kronborgstafetten hylede historien og de gode løbeben

Af Josephine Vedel Kronborgstafetten: Omkring 1440 løbere blev sendt afsted ved Kulturhavnen og ud på den historisk smukke rute, da Kronborgstafetten blev skudt igang i dag klokken 18. Selvom vejret ikke giver juni måned meget kredit, så har Kronborgstafetten alligevel givet løberne røde kinder og varme lår. Byfesten er med andre ord i gang, og løberne bliver lige…
 
 
 
 
 

Ryberg undrer sig over at SSPK ikke deltager i Blå Mandag

Af Tine Zedeler ESPERGÆRDE: Det er ikke i orden, at SSPK ikke er med, når unge fra Helsingør tager til Bakken for at fejre Blå Mandag. Det mener byrådsmedlem for Lokaldemokraterne Jan Ryberg, som undrer sig over, at der ikke deltog SSPK-repræsentanter, da 20-25 elever fra Tibberupskolen i går ved middagstid drog af sted til…
 
 
 
 
 
 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar