Casper er stjernekok i Helsingør: Mad er hele mit liv
For mindre end to år siden blev Casper Sobczyk ansat som køkkenchef på Hotel Marienlyst i Helsingør. Siden har han været med til at placere Helsingør på det kulinariske Danmarkskort. Han er blevet tv-kok, og så opnåede han omtale verden rundt med en bøf pakket ind i 15 kilo smør.
"Jeg har inden for de seneste år oplevet en sand eksplosion i vores elevers engagement i - og bekymring over klimaforandringerne. Eleverne har i langt højere grad end folk i min private omgangskreds blikket rettet mod de alvorlige konsekvenser, vores fortsat stigende udledning af drivhusgasser vil få for vores klode og fremtidige generationer, og der eksisterer en udpræget opfattelse af, at de ældre generationer svigter og ikke tager situationen og deres ansvar alvorligt."
Du er tilmeldt vores nyhedsbrev med denne email h.dagblad.hels@blogger.com, Hvis du ikke længere ønsker at modtage disse emails, skal du afmelde ved at klikke på linket her.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar